Un nou Mondial pentru Irina Mirt. (liga-1.ro)






liga-1.ro

INDEX
INDEX
FOTBAL INTERN
FOTBAL INTERN
Liga 1 Bergenbier
Liga 2
Liga 3
Cupa Romaniei
STIRI
STIRI
Fotbal intern
Fotbal extern
Stranieri
Echipa nationala
Monden
ALTE COMPETITII
ALTE COMPETITII
CM 2006 Preliminarii
Liga Campionilor
Cupa UEFA
UEFA Intertoto
EURO 2004
CAMPIONATE
CAMPIONATE
Anglia
Franta
Germania
Italia
Olanda
Portugalia
Spania
Super Lig
Turcia
Ucraina
SUPORT
SUPORT
Contact
Redactia
Suport tehnic
Despre noi
Publicitate pe site
Parteneri
Drepturi de autor
Termeni & Conditii
Confidentialitate




 Fotbal extern
   Un nou Mondial pentru Irina Mirt.
   Dupa ce in 2008 a fost singura reprezentanta a arbitrajului romanesc care a oficiat la Jocurile Olimpice de la Beijing, botosaneanca Irina Mirt va fi prezenta la Cupa Mondiala sub 17 ani la fotbal feminin din Trinidad&Tobago. Intrecerea se va disputa in perioada 5-25 septembrie in statul caraibian.

Vestea ca arbitrul asistent botosanean, care are in palmares printre altele inclusiv o finala arbitrata la un Campionat Mondial de fotbal feminin la nivelul seniorilor, va oficia la Campionatul Mondial sub 17 ani, a fost facuta publica in cursul zilei de ieri de seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram. "Aceasta prezenta la acest «under 17» este foarte importanta pentru mine deoarece vine inaintea Campionatului Mondial de fotbal feminin la nivel de seniori care va avea loc anul viitor. Este un an premergator si pregatitor Campionatului Mondial si este foarte bine ca voi oficia. Sper sa o fac cat mai bine", a declarat Irina Mirt.
Botosaneanca a afirmat ca prezenta sa la turneul final din Trinidad&Tobago nu-i asigura automat participarea la turneul final al senioarelor de anul viitor. "Numai FIFA va decide daca voi oficia la Campionatul Mondial. Sper sa am prestatii cat mai bune la competitia de luna viitoare si sa prind si Mondialul de anul viitor", a adaugat singurul arbitru botosanean purtator al ecusonului FIFA la ora actuala din fotbalul romanesc.

Asteapta delegari la Liga I

Cu toate ca de o perioada buna de timp nu a mai fost delegata la jocuri din primul esalon valoric, Irina Mirt a sustinut ca este pregatita la orice ora sa oficieze din nou la Liga I. "Credeti ca dupa sapte ani de arbitrat in Liga I nu sunt acum pregatita sa conduc meciuri din primul esalon? Numai Comisia Centrala a Arbitrilor va decide cand ma va delega din nou la un joc din prima liga", a conchis Irina Mirt.
Ultimul meci arbitrat de botosaneanca in Liga I a fost pe 31 mai 2009 cand a facut parte din brigada care a oficiat partida dintre Gloria Buzau - SC Vaslui, scor 4-1.

Palmares Irina Mirt
- a devenit arbitru FIFA in 2001
- in 2001 a condus primul meci international de fotbal feminin Iugoslavia - Irlanda
- in 2003 a arbitrat finala Campionatului Mondial de fotbal feminin
- in 2003 si-a facut debutul in Liga I la meciul dintre FC National si FC Arges
- in 2006 a arbitrat finala Campionatului Mondial de fotbal masculin de tineret
- in 2007 a participat la Campionatul Mondial de fotbal feminin din China
- in 2008 a fost singura reprezentanta a arbitrajului romanesc care a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing

Meciuri internationale oficiate de arbitri romani

In afara Irinei Mirt si alti arbitri romani vor oficia in perioada urmatoare meciuri internationale. Arbitrii Ovidiu Hategan si Octavian Sovre au fost delegati la un turneu sub 19 ani ce va avea loc in perioada 27 septembrie - 14 octombrie, in timp ce Augustus Constantin va conduce meciuri la un turneu sub 17 ani, ce va avea loc in perioada 14-21 septembrie. Totodata arbitrul Marius Avram va conduce, la data de 4 septembrie, partida dintre Macedonia - Grecia, rezervata reprezentativelor sub 21 de ani, in timp ce Alexandru Diaconu va arbitra maine la centru jocul retur dintre Aris Salonic (Grecia) si Jagiellonia Bialystok (Polonia), contand pentru mansa retur a turului trei preliminar al Ligii Europa. In tur, grecii s-au impus cu scorul de 2-1.
De asemenea, Diaconu, impreuna cu Alexandru Tudor si Cristian Balaj, va participa la cursurile de pregatire a arbitrilor pentru meciurile din grupele Ligii Europa.







(Joi 05.08.2010, Monitorul de Botosani)

 ARHIVA ARTICOLE
Prandelli schimba nationala Italiei (Luni 09.08.2010)
Real a cheltuit un miliard de euro (Luni 09.08.2010)
Zenit continua sa cumpere (Luni 09.08.2010)
Cristi Sapunaru a castigat Supercupa Portugaliei (Luni 09.08.2010)
"Suntem mai puternici ca anul trecut!" (Luni 09.08.2010)
Adversare puternice pentru echipele romanesti in Liga Europa. (Luni 09.08.2010)
Tintarul play-off-ului Ligii Campionilor (Sambata 07.08.2010)
Mutu nu mai este de vanzare (Vineri 06.08.2010)
Un nou Mondial pentru Irina Mirt. (Joi 05.08.2010)
Gane, multumit (Joi 05.08.2010)
Torcida Split le-a pregatit iadul "cainilor" (Joi 05.08.2010)
Goian rateaza debutul in preliminariile CE (Miercuri 04.08.2010)
Un chinez vrea sa cumpere FC Liverpool (Miercuri 04.08.2010)
Romanii bat la portile Ligii Europa (Joi 29.07.2010)
Maradona nu ramane selectioner (Miercuri 28.07.2010)
Total articole gasite in arhiva : 3440
Pagini cu articole : Pagina precedenta    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pagina urmatoarea




CONTUL MEU
Conectare
Inregistrare in site
Recuperare parola



Haine Bebelusi Ieftine : Parfumuri Ieftine
cauciucuri all season : natural potent
gazduire siteuri
google-analytics.com